Det är tyst nu.

Anledningen till just detta är enkel. Har sen vinsten i BUM 87 km (läs mer här) inte sprungit så mycket. De första dagarna handlade det om att benen inte ville då de tog stryk på de 88,6 km jag avverkade. Sen har det varit en massa annat också som kommit i mellan. Ska jag vara helt ärlig fanns inte glädjen och viljan där heller, lite "post running syndrome", dvs. man får enkelt sagt en dipp i motivationen. Sen när väl motovationen kom och jag begav mig ut kände jag en krypande smärta under knät och knäskålen.
Har i alla fall njutit lite av det fina vädret vi haft.


Vilade lite men det blev inte bättre och när jag väl provade att springa igen tog det slut ganska snabbt. Har sen dess kört lite alternativ träning i form av Crosstrainer, styrketräning och cirkelträning.
Besökte Marie på Elitrehab som jag brukar gå till idag och hon tror att den smärta jag känner orsakas av stela leder och muskler som troligtvis skaver mot ben/brosk eftersom hennes undersökning av knät inte gav några andra indikation. Hade redan innan besöket konsulterat henne och fick till mig att börja foamrolla framsidan samt stretcha detsamma 2 gånger dagligen och detta har gjort bra för mig även om det gör otroligt ont. Blev ordinerad att fortsätta med detta till nästa vecka då vi ska hitta övningar för att stabilisera mitt knä då det har en tendens att vika sig inåt vid belastning.
Så här ser min roller ut, lite brutal kanske.

Hoppas verkligen detta ger med sig då det närmar sig nästa tävling som är Stockholm Trail den 27 juni som är en del i det som kallas Stockholm Challenge med också andra deltävlingen i Salomon Trail Tour.
Då jag detta år springer för Salomon Sweden Trail Running Team blir dessa deltävlingar såklart årets höjdpunkter. Man kan även nu läsa lite om mig på här på Salomons Trail Tours hemsida.

Till sista delar jag med glädje mig av Salomon Running senaste film som verkligen gör så man vill ut i den vilda och outforskade naturen:




Inga kommentarer

Använder Blogger.